ЗАСТРАХОВКИ ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

1.Не сменяйте избраната от Вас застрахователна компания или брокер всяка година.Може да го направите винаги ,когато искате и имате наистина основателна причина.

2.Питайте за условията при подновяване.

3.Ако сте клиент от две,три или повече години и в зависимост от вашата щетимост,това може да Ви донесе много по-големи отстъпки от цените на застраховките,отколкото текуща промоция.

4.Самоучастието,също носи допълнителни отстъпки.Питайте за условията и размера му .В различните видове застраховки е влючено като твърда сума или процент.

5.Възползвайте се от възможността да сключите две или повече различни застраховки едновременно в една компания.Това също носи допълнителни отстъпки.

ТЕКУЩИ ПРОМОЦИИ.Водещи според редактора на сайта:)

1.ДЗИ – Имуществени затраховки

-25% за физически и юридически лица

Важи до: 31-01-2020г.


2.Уника – Имуществени затраховки

-35% за физически лица

Важи до: 31-12-2020г.


3.Дженерали – Каско

-10% за нови клиенти

Важи до: ИЗТЕКЛА


За цена застраховка  ГО или Каско ни пишете на e-mail,попълнете формата по-долу или се обадете по телефона ( 9,00ч.- 17,30ч. след този час може да ползвате Viber или WhatsApp за запитването си.Часът е съобразен с работното време на компаниите и възможноста да се вземе оценка на МПС)

Гражданска и Каско

Разсрочване на премията?

 

Може да прикачите талон или стара полица в този случай попълнете само номер на талона, ако не използвайте формата.

 

Изпратете файл

 

Онлайн застраховане

Онлайн застраховка имущество

Плащате в брой на куриера при доставката на полицата, или онлайн по банкова сметка

Получавате полицата по куриер БЕЗПЛАТНО в цялата страна обичайният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни, с изключение на населените места, при които куриерските доставки на Speedy са по график в определени дни от седмицата.

Доставката е БЕЗПЛАТНА за еднократно платени полици или  разсрочени на две вноски. За полици, разсрочени на три или четири  вноски, до офис на куриера или до адрес за сметка на клиента.

# за полици различни от ГО,получаване в офис на куриера БЕЗПЛАТНО за премия или вноска минимум 100 лв.

#изпращане до адрес или офис на друга куриерска фирма за сметка на клиента.


В секция ЗА НАС :Правила за обработка на лични данни изготвени в съответствие с новия Регламент (ЕС) 2016/679на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

В секция ЗАСТРАХОВКИ: РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПРОДУКТИ. ПРЕДДОГОВОРНА ИНФОРМАЦИЯ ./съгласно чл. 2 от Директива (ЕС) 2016/97 на Европейския парламент от 20 януари, 2016 г. относно разпространение на  застрахователни продукти/